Wil je kennis maken met handbal of lid worden van Handbalvereniging Margraten? Je bent van harte welkom! In onze vereniging krijg je de mogelijkheid om 3x gratis mee te trainen. Instappen kan op ieder gewenst moment, ook tijdens het lopende seizoen.

Wil je komen proeftrainen? Dat kan, sportkleding is het enige dat je nodig hebt!

Laat een reactie achter op onze website. Of informeer via je vriendjes of vriendinnetjes of familie bij de trainers. Wij vinden het wel fijn dat je je vooraf aanmeld zodat wij onze trainers kunnen informeren. Ook kunnen wij jou vooraf van de juiste informatie voorzien.

Wil je je aanmelden bij onze vereniging? Dat kan! Download het aanmeldformulier via de button WORD LID en lever het ingevulde aanmeldformulier in bij je trainster/coach.

Als lid van onze vereniging willen we jou informeren over over een aantal belangrijke, algemene zaken. Daarvoor hebben wij een informatiebulletin samengesteld. Lees dit bulletin op je gemak door. Heb je vragen, stel ze gerust!

Zien we jou in de sporthal? Tot dan!