Aanvallen en verdedigen, winnen en verliezen, samenspel en gezelligheid; daar staat Handbalvereniging Margraten voor.

Wij als vereniging willen sport en spel bij kinderen stimuleren in de vorm van vele activititeiten waar samen spelen centraal staat. In samenwerking met de Basisschool Maurice Rose uit Margraten en een aantal professionals organiseren we gezellige handbalclinics.

Via leuke oefeningen en zelfs een korte demonstratie-wedstrijd samen met de jeugdleden wordt kennis gemaakt met deze stoere teamsport!

Via de juf of meester op school zullen wij jou informeren over de eerstvolgende ‘Handbal is Hot’ training. Natuurlijk kun je ook deze website in de gaten houden voor meer informatie.

Kun je niet komen of wil je eerder komen meetrainen, dan kan! Meld je dan aan via ons contactformulier of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de gratis proeftrainingen en we spreken snel wat af.