Rousseau Chocoladeactie

In april 2017 hebben we voor het eerst in samenwerking met Rousseau Chocolade uit Eijsden een chocoladeactie georganiseerd. Speciaal voor Pasen werd een bestellijst samengesteld waarna door leden de chocolade besteld kon worden.

De chocoladeactie was een succes! Er werd een mooi bedrag opgehaald. Dit bedrag wordt besteed om allerlei leuke, extra activiteiten voor de club te organiseren.

Ook werd er een prijs uitgereikt aan Yoran Ammerlaan, spelend bij onze D jeugd. Hij was degene die het meest verkocht en kon op wat lekkers van ons rekenen.

In oktober-november 2017 staat een tweede actie gepland, dit keer met als thema Sinterklaas en Kerst. Heerlijke chocoladeletters, de bekende pindarotjes en nog veel meer staan op deze bestellijst. Wacht dus nog even met het elders kopen van chocoladeletters enz. Binnenkort krijgt uw zoon/dochter/buurmeisje/buurjongen de bestellijst mee naar huis en dan bestellen maar!

Wij hopen dat jullie HV Margraten willen steunen middels het kopen van Rousseau Chocolade.