het laatste nieuws

STEM OP HV MARGRATEN

Na een succesvolle Rabobank Clubkas Campagne in 2017, hopen wij als HV ook dit jaar weer op jullie stemmen! Jouw stem is voor ons geld waard. Ben je lid van de Rabobank Centraal Zuid Limburg, dan ontvang je binnenkort een stemcode per post. Ga met deze stemcode naar http://Rabo.nl/w32il4kd en stem op HV MARGRATEN.

Stemmen kan van 8 tot 23 mei 2018

HV Margraten zoekt jongens! Heb jij zin om te komen handballen? Meld je snel aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Op 1 mei verloten wij een waardebon van €12,50 voor de aanschaf van nieuwe sportkleding bij Relax.

Handbalseizoen 2017-2018:

Ons informatiebulletin is in een nieuw jasje gestoken.
Hij staat online onder Verenigingsinfo - Lid worden. Heb je naar aanleiding van dit bulletin nog vragen, stel ze gerust. Contactgegevens staan ook in dit bulletin vermeld.

Op vrijdag 15 juni 2018 zijn we als vereniging te gast bij Pinkpop. Dit jaar met zicht op één van de podia. We gaan weer barwerkzaamheden verrichten. Om mee te werken moet je minimaal 18 jaar oud zijn. Een officiële uitnodiging volgt nog.
Ben je nu al enthousiast? Geef je dan op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Stuur een kopie van je paspoort/ID alvast mee.